Huvudsida

Från Fritidsjonglörerna
Version från den 23 januari 2019 kl. 00.06 av Staffanu (Diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök


Fjong-banner.PNG

Välkommen till Fritidsjonglörerna

Fritidsjonglörerna är föreningen för jonglörer och jonglering i Stockholm.

Under vintern tränar vi jonglering inomhus två gånger i veckan under höst- och vårtermin. Under sommaren träffas vi i Fatbursparken och jonglerar så ofta vi kan när vädret tillåter. Vi brukar rekommendera dem som undrar vilka dagar som är bäst att komma på att det är samma tider som under vintern.

Oavsett säsong så jonglerar vi med bollar, käglor, ringar och diabolo. Dessutom så gör vi en hel del kägelpassning. Välkommen att jonglera med oss!

På denna webbplats har vi information om hur du hittar till våra jongleringsträningar och annan information om föreningen Fritidsjonglörerna.

E-postlistor

jongstock@yahoogroups.com

Används av jonglörer i Stockholm. Vem som helst kan gå med och skicka e-post via listan. För att bli medlem gå till http://groups.yahoo.com/group/jongstock/ och anmäl dig!

sjong@yahoogroups.com

Listan används för att informera om kommande jongleringskonvent. Hit skickar vi information som vi tror är av intresse för alla svenska jonglörer. Hit kommer mycket få mail per år.

Arrangörer av jongleringskonvent uppmanas att sprida konventinfo via listan.

Listan är modererad vilket innebär att alla meddelanden måste godkännas innan de skickas ut till alla prenumeranter. Detta sker "bakom kulisserna" och gör listan "spamsäker".

Gå med i listan på http://groups.yahoo.com/group/sjong.

Höstens och vårens träningstider

Nu är höstterminen igång! Fullständigt träningsschema för HT2018 och VT2019 finns på sidan om träning. Där hittar du också länken till vår delade Google-kalender med alla träningstider. Välkommen!

Jonglette 2018

Vi ses den 18 augusti i Rålambshovsparken för årets upplaga av mini-konventet Jonglette! Välkommen!

Årsmöte 2018

Fritidsjonglörernas årsmöte 2018 kommer att hållas den 18 augusti kl 14 i Rålambshovsparken på samma plats som Jonglette. Om konventet flyttas eller ställs in så kommer årsmötet att hållas på annan plats so i så fall annonseras här.