Huvudsida

Från Fritidsjonglörerna
Version från den 20 augusti 2019 kl. 13.42 av Maria (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök


Fjong-banner.PNG

Välkommen till Fritidsjonglörerna

Fritidsjonglörerna är föreningen för jonglörer och jonglering i Stockholm.

Under vintern tränar vi jonglering inomhus två gånger i veckan under höst- och vårtermin. Under sommaren träffas vi i Fatbursparken och jonglerar så ofta vi kan när vädret tillåter. Vi brukar rekommendera dem som undrar vilka dagar som är bäst att komma på att det är samma tider som under vintern.

Oavsett säsong så jonglerar vi med bollar, käglor, ringar och diabolo. Dessutom så gör vi en hel del kägelpassning. Välkommen att jonglera med oss!

På denna webbplats har vi information om hur du hittar till våra jongleringsträningar och annan information om föreningen Fritidsjonglörerna.

E-postlistor

jongstock@yahoogroups.com

Används av jonglörer i Stockholm. Vem som helst kan gå med och skicka e-post via listan. För att bli medlem gå till http://groups.yahoo.com/group/jongstock/ och anmäl dig!

sjong@yahoogroups.com

Listan används för att informera om kommande jongleringskonvent. Hit skickar vi information som vi tror är av intresse för alla svenska jonglörer. Hit kommer mycket få mail per år.

Arrangörer av jongleringskonvent uppmanas att sprida konventinfo via listan.

Listan är modererad vilket innebär att alla meddelanden måste godkännas innan de skickas ut till alla prenumeranter. Detta sker "bakom kulisserna" och gör listan "spamsäker".

Gå med i listan på http://groups.yahoo.com/group/sjong.

Nu startar inomhusterminen!

På torsdag 22 augusti börjar inomhusträningen för terminen. Fullständigt träningsschema för HT2019 och VT2020 kommer snart på sidan om träning. Där hittar du också länken till vår delade Google-kalender med alla träningstider. Välkommen!

WJD 2019

I år infaller World Juggling Day den 15 juni, och vi firar på traditionellt vis med jonglering i Fatbursparken med start kl 13.

Vi håller en nybörjarkurs i jonglering kl 14. Alla är välkomna – bollar och käglor finns att låna.

Årsmöte 2019

Fritidsjonglörernas årsmöte 2019 kommer att hållas den 15 juni kl 15. Platsen är Fatbursparken, dvs där vi firar World Juggling Day. Om vädret är dåligt kommer vi istället att hålla årsmötet på Västgötagränd 3.

Jonglette 2019

Vi ses den 27 juli i Rålambshovsparken för årets upplaga av mini-konventet Jonglette! Välkommen!