Information om registrering

Registrering till konvent är ett sätt att hjälpa konventarrangörerna att planera och ordna ett bättre konvent. Om ingen föranmälde sig till ett konvent skulle de som arrangerar behöva gissa hur många som skall komma genom att fråga folk vad de tror. Om deltagarna i stället föranmäler sig kommer arrangörerna att ha mycket bättre möjlighet att planera. Det går att veta hur mycket som behöver köpas in i förväg, om man har råd att hyra en större hall etc. Dessutom minskar det risken att konventet har tagit på sig för stora kostnader och blir en ekonomisk katastrof för dem som arrangerar.

Genom att avgiften betalas in i förväg gör det också att arrangörerna slipper lägga ut pengar ur egen ficka för sådant som behöver köpas innan konventet.

Du som föranmäler dig får som tack för hjälpen en lägre avgift och det kan ju också vara trevligt.

Det finns vissa saker som du skall komma ihåg. Det ena är att för att detta skall ha något syfte för arrangörerna så innebär din förregistrering att du lovar att komma. Om du får förhinder och meddelar detta INNAN sista anmälningsdag, så får du tillbaka dina pengar, med avdrag för transaktionskostnader. Om du får förhinder efter sista anmälningsdagen kan du normalt inte få tillbaka dina pengar. Om konventet går med vinst, kan det bli aktuellt att återbetala pengarna, återigen med avdrag för transaktionskostnader. Om du får förhinder är det bästa du kan göra att hitta någon annan som kan ta din plats.

I och med att du använder förregistreringssystemet samtycker du till att dina uppgifter lagras i en databas. Det kan hända att vi använder dem för att lämna information om kommande konvent. Det kan däremot inte hända att vi lämnar ut dem till någon utomstående.


Tillbaka